Hospice Marianahof, gastvrij thuis.

Hospice Marianahof bevindt zich op voormalig kloostercomplex het Withof, aan de rand van het centrum van Etten-Leur. De historische bebouwing is met veel aandacht gerestaureerd en aangepast aan alle moderne wensen.

De parkachtige kloostertuinen zijn gespaard gebleven en vormen een groene blikvanger. Wonen, zorgen en werken worden hier gecombineerd, Hospice Marianahof staat in het hart van de samenleving. 

Een bijzonder kruispunt van mensen, verhalen en momenten.

Het hospice is gevestigd op de begane grond, in de zuidwestvleugel van het gebouw, met een eigen terras en tuin. De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid en is uitstekend bereikbaar voor bezoekers. Het is een sfeervolle, comfortabele plek met zowel ruimte voor rust en privacy als voor gezelligheid en contact. Kijk hier naar een korte video van Hospice Marianahof.

Voor inwoners van Etten-Leur, Rijsbergen, Zundert en omgeving.

De gasten, de bezoekers, de zorgstaf en het team van toegewijde vrijwilligers; Hospice Marianahof herbergt een bijzondere mix van mensen en heeft de afgelopen jaren een warme plek in de gemeenschap van Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert verworven. 

Op de website van Avoord Zorg en Wonen vindt u meer informatie over het hospice. 

Stichting Vrienden Hospice Marianahof   Postbus 10001  4870PH Etten-Leur
Fiscaal nummer: 75.32.180  |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.